Strak gezicht?

Een prachtig huidverbeterend en meervoudig award winning merk uit Australië. Rode draad in de gehele lijn van Alpha-H is glycolzuur; een fruitzuur. Fruitzuren worden ook wel alfa hydroxy zuren genoemd; wat meteen de naam Alpha-H verklaard.

De keuze voor dit merk, is vanwege de uitzonderlijke werking en resultaten op het gebied van huid(structuur)verbetering, pigment- en ouderdomsvlekken, melasma, acne, grove poriën, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. Daarnaast omdat Alpha H zelfs geschikt is voor de gevoelige huid. De producten van Alpha-H zijn daarom voor (bijna) iedereen geschikt!

*Applies a face mask once* 'This'll fix everything!'

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

Leaping Bunny Approved

The Leaping Bunny is een van de wereldwijd meest herkenbare en gerespecteerde dierenbeschermingsorganisaties, en onder deze goedkeuring toont het een publieke toewijding van merken aan het beëindigen van dierproeven in de hele toeleveringsketen. Dierproefvrij zijn is lange tijd een integraal onderdeel geweest van het merk Alpha-H, we hebben nooit op dieren getest.

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Jacobus Spijkerdreef 266
2132 PZ Hoofddorp