Strakke gezondheid?

Eqology is een bedrijf uit Noorwegen die omega 3 visolie maakt met de hoogste mogelijke waardes. Dit werkt ontstekingsremmend en is goed tegen hart & vaatziektes. Vandaag de dag is bijna ieders lichaam uit balans. Dit komt omdat we te veel omega 6 binnen krijgen en te weinige omega 3. Daarom is het belangrijk dat je dit aanvult met de juiste supplementen!

Test je bloedwaarde op omega-3 en omega-6

Test je vetzuren balans met de Eqology omega-6/omega-3 ratio test. Je kunt nu op een snelle en eenvoudige manier jou omega 6 en omega 3 verhoudingen testen met een handige bloedtest! Een gebrek aan evenwicht met een grote meerderheid van omega-6 vetzuren kunnen een groot probleem zijn voor je gezondheid. Helaas is dit het geval voor de meeste van ons, zonder dat we het zelf weten.
 
Vandaag de dag is de verhouding tussen omega-6 en omega-3 vetzuren in het typische Westelijke dieet tussen 10:1 en 20:1. Dit betekent dat we steeds tot 20 keer meer omega-6 dan omega-3 binnen krijgen. De aanbevolen verhouding is onder 5:1. Tijdens de afgelopen tien jaar is de algemene kennis dat langdurige ontstekingen een drijvende factor zijn in meerdere chronische ziekten, bijv. cardiovasculaire ziekten, kanker, type 2 diabetes en obesitas. Een hogere verhouding dan 5:1 verhoogt de lengte en de ernst van inflammatoire reacties.
 
Evenwichtige omega-6 en omega-3 kan een van de sleutels zijn voor een betere gezondheid en vermindering van chronische ziekten. 

Eqology filosofie

De productfilosofie van Eqology is gebaseerd op evenwicht en harmonie – met jezelf, het lichaam en de omgeving. De producten in voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici. Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rendabele ingrediënten die niet op de “verboden lijsten” staan.

Het antwoord: OMEGA-3!

De omega-3-olie ook wel de Pure Arctic Oil bestaat uit DHA- en EPA-concentraten. Deze zijn van kabeljauw gevist door visserijen in de Noordelijke IJszee. De productiefaciliteit Pharma Marine maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde technologie die een uitgebreid reinigingsproces omvat. Hierdoor kan zeer voedzame vis gebruikt worden als basis voor de productie van zuivere, duurzame omega-3 producten van een bijzonder goede kwaliteit.

2 Michelin sterren

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Jacobus Spijkerdreef 266
2132 PZ Hoofddorp