Gezichtsbehandelingen

Strak gezicht?

Bij Strak Institute in Hoofddorp werken wij met het Amerikaanse doktersmerk Murad. De gezichtsbehandeling van Murad legt haar focus op huidverbetering! Naast het huidverbeterende aspect zorgen de Murad behandelingen ervoor dat je minder stress hebt, wat natuurlijk ook weer terug is te zien in uw huid. De huid wordt gladder, stralender en je krijgt weer die jeugdige uitstraling!

 

"Healthy skin is a reflection of overall wellness"

 

Allereerst zullen we een intake gesprek met u aangaan om te gaan kijken hoe uw huid er op dit moment uit ziet en wat de huid op dit moment nodig heeft. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij een behandelplan op gaan stellen om zo het ultieme resultaat te kunnen behalen.

 

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

Reiniging
Peeling
Huidanalyse
Onzuiverheden verwijderen
Massage
Masker
Serum
Oogcrème
Dag/nachtverzorging 
 

Indien nodig:

Harsen van de bovenlip
Epileren van de wenkbrauwen
Verven van de wenkbrauwen

De verschillende gezichtsbehandelingen

Murad Light - 60 min

Murad Light is een ideale behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering weet te verminderen. Deze behandeling zorgt ervoor dat rimpels zichtbaar verminderen en dat het verlies in elasticiteit wordt verminderd.

Murad Medium - 75 min

De Murad Medium behandeling is een hydraterende behandeling en is gemaakt om vocht op cellulair niveau toe te voegen aan de huid. Het vochtgehalte in de huid wordt verdubbeld tot wel acht uur lang! De behandeling is geschikt voor de droge huid of na een chemische behandeling.

Murad Intense - 90 min

De Murad Intense behandeling is de sterkste behandeling die we hebben bij ons schoonheidsinstituut in Hoofddorp. De behandeling werkt met krachtige exfoliators waardoor de rimpels in de huid zichtbaar zullen verminderen. Deze klinisch bewezen behandeling zal de huid verlichten, gladder maken en verstevigen

Murad Upgrade - 15 min

De upgrade is toe te voegen aan één van de bovenstaande behandelingen en is speciaal gemaakt om de huid net even iets extra te verwennen of om de huid toch nog die extra boost te geven die het nodig heeft.

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Robijnlaan 11
2132 WX Hoofddorp

Lees hier wat onze tevreden
klanten zeggen over Strak Institute

 • Karin

  Ik kom al heel wat jaartjes bij Kim en dat is niet zomaar. Kim is professioneel en heeft alle aandacht voor de klant.

  Karin
  20.07.2018
 • Linda

  Kim is heel professioneel en de lpg behandelingen zijn zeer prettig. Haar lpg behandelingen dragen voor mij bij aan minder vocht in mijn benen en minder pijn door de lipoedeem! Dit zorgt er weer voor dat ik energieker en mobieler ben.

  Linda
  18.09.2018
 • Pascalle

  Kim werkt met passie en dat zie je in alles terug. Ze weet waar ze mee bezig is en ik waardeer haar persoonlijke aanpak enorm. Ze denkt echt met je mee om samen de beste resultaten te behalen. Ik kom heel graag bij Kim!

  Pascalle
  25.09.2018
 • ST

  Kim heeft het nieuwste LPG apparaat dat er momenteel is op de markt. Ik heb een liposuctie gedaan over een heel groot deel van mijn lichaam en heb mij laten voor – en na behandelen met endermologie. het resultaat is geweldig en ik zou het iedereen aanraden. endermologie is sowieso heel goed voor je bloedsomloop ,zeker als je een zittend beroep hebt zoals ik. Ik ben heel tevreden met Kim haar dienstverlening en ze is ook nog een gezellige babbel.

  ST
  27.09.2018
 • Joyce den Horde

  Ik heb in een maand twee x per week een LPG behandeling gehad! Wauw wat een verandering, naast het feit dat mijn benen aanzienelijk slanker en strakker zijn heb ik ook veel minder last van moeie benen na mijn werk (horeca). Het is het geld dubbel en dwars waard!! Wat een verschil ben er echt heel blij mee.

  Joyce den Horde
  21.02.2019

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM
ezgif.com-resize