Strakker in je vel?

Deze nieuwe technologie afkomstig uit Frankrijk stimuleert de huid zachtjes en op deze manier activeert het de slapende cellen. Deze techniek is geheel pijnvrij, zonder bijwerkingen en met onmiddellijke zichtbare resultaten. Het is een natuurlijk alternatief om te strijden tegen de tekenen van rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid en meer.

"300.000 personen kiezen iedere dag voor deze technologie!"

80 tot 90% van de vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulite. Ook wel sinaasappelhuid genoemd. Het cellulite probleem ontstaat onder de huid in het bindweefsel, waar zich een opeenhoping van vet cellen en afvalstoffen voordoet. De meeste crèmes proberen zonder succes de behandeling van bovenaf aan te pakken en gaan dan volledig voorbij aan het onderliggende probleem. Bij een endermologie behandeling gaan wij dieper de huid in, waardoor we beter bij de bron van het probleem kunnen komen. Hierdoor kunnen we sneller een mooi resultaat behalen.

Wat doet endermologie?

Door middel van intensieve mechanische massage wordt de toevoer van zuurstof verhoogd en de bloedcirculatie verbeterd. Alleen dan kan het vet worden afgebroken en de afvalstoffen worden afgevoerd. Deze intensieve massage zorgt er tegelijkertijd voor dat de huid weer elastine gaat aanmaken. Endermologie kan je zien als een bindweefselmassage op de huid, die nog dieper gaat! Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid wakker wordt geschud en daardoor zichzelf gaat herstellen. De doorbloeding wordt geactiveerd waardoor de huid er gezonder en stralender uit zal gaan zien. Ook zullen huidproblemen zoals cellulite verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Collageen en elastine wordt opnieuw aangemaakt zodat de huid zijn strakheid weer terug krijgt, daarna zorgt collageen voor een vermindering in rimpels.

Cellu M6 Alliance

Bij Strak Institute hebben wij de nieuwste apparatuur op het gebied van endermologie. De Cellu M6 Alliance. Dit apparaat is sinds 2018 op de markt gebracht en zorgt voor nog mooiere maar vooral snellere resultaten. Normaal waren de resultaten zichtbaar na 6-10 behandelingen en nu is het resultaat al zichtbaar na 3-5 behandelingen! Dit apparaat won onlangs op de Beauty Trade Special beurs al het Beauty Product van het jaar.

Resultaat

Een contourverbetering en een mooie, gladde en strakke huid! Om dit resultaat te kunnen behalen raden wij aan om de behandeling te herhalen in een kuur. Wanneer de behandeling maar één keer gedaan wordt is het resultaat ook minimaal.

"0 risico. 0 bijwerkingen. Altijd resultaat."

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Jacobus Spijkerdreef 266
2132 PZ Hoofddorp
 

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM