Strak gezicht?

 

Als een echte fitness van de huid werkt LPG endermologie voor het gezicht de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op. Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie:

 

"Endermologie, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren."

 

Rimpels vullen

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, roken of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

"De huid wordt zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt (87%*), met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht."

 

De teint verhelderen

Stress, vervuiling, slaapgebrek of roken zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

"Al vanaf de eerste sessie is de huid veel zachter en de teint 2 keer stralender*. De ideale bondgenoot voor een onmiddellijk stralende look voor een avondje uit of een evenement!"

 

Huid verstevigen

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. Het gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

"De huid is versterkt en steviger (+70 %*) en hervindt haar natuurlijke spanning en wordt geleidelijk steviger. Het gezichtsovaal wordt hertekend voor mooiere contouren."

Dubbele kin verkleinen

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

"Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt de harmonieuze volumes terug."

Een strak portfolio!

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Jacobus Spijkerdreef 266
2132 PZ Hoofddorp
 

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM