"Zonder schade aan te brengen wordt het beste uit de cel naar boven gehaald zodat er met respect voor het lichaam aan verbetering wordt gewerkt." 

 

Tijdens de zwangerschap

Door middel van LPG endermologie® techniek voeren we het overtollig vocht af waardoor je vermoeide benen lichter aanvoelen. Deze techniek is 100% natuurlijk en stimuleert jouw huid op een aangename wijze. De behandeling staat bekend om de drainerende werking en activeert de eliminerende functies en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie. Hierbij wordt bijna een liter water gemobiliseerd voor direct een verlicht gevoel.

Na de zwangerschap

Endermologie® helpt jou je figuur van voor de zwangerschap terug te krijgen op een natuurlijke pijnvrije manier. De speciale behandelkop zorgt ervoor dat de natuurlijke vetverbranding wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een natuurlijke vermindering van vetcellen (zelfs vet wat resistent is tegen sporten en diëten). Weefsels worden soepel en een gezonde circulatie wordt gereactiveerd.

Gelijktijdig wordt op aangename wijze cellulite gladgestreken en wordt huidverslapping die is ontstaan door de groei van de baby weer verstevigd. Dit komt doordat de natuurlijke aanmaak van endogeen collageen en elastine wordt gestimuleerd. Om voordeel te halen uit de behandeling adviseren wij twee stabiele cycli nadat uw menstruatie is teruggekeerd en de eventuele borstvoeding is afgebouwd.

 

"Een complete behandeling om het silhouet opnieuw vorm te geven."

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Jacobus Spijkerdreef 266
2132 PZ Hoofddorp
 

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM