"LPG helpt bij te dragen aan een snellere genezing en zorgt tevens voor minder verstoringen in de huid!" 

 

Plastische chirurgie is een van de meest voorkomende procedures die tegenwoordig wordt uitgevoerd. Een behandeling die regelmatig wordt gedaan is liposuctie. Veel mensen vergeten wat voor ingrijpende behandeling dit is. Het is belangrijk dat er een voor en na behandeling wordt gedaan voor het beste eind resultaat.

Bij Strak Institute zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering, hieronder valt ook het verbeteren van de huid voor een liposuctie behandeling en na een liposuctie behandeling. Hiervoor gebruiken wij het endermologie apparaat!

Endermologie voor en na liposuctie

Het voor-behandelen van de huid voor de ingreep is al zinvol vanwege de doorbloeding verbetering en de toename van de elasticiteit. Daarnaast draagt dit bij om de operatie te vergemakkelijken. Het na-behandelen van de huid stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor een optimale littekenvorming. Het uiteindelijk doel is pijn verlichting en mobiliteit verbetering en daarnaast een egale structuur en kleur van het litteken. Tot slot zorgt het voor sneller, mooier eindresultaat. 

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Jacobus Spijkerdreef 266
2132 PZ Hoofddorp
 

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM