Manicure

Strakke nagels?

Verzorgende handen zijn heel belangrijk. Ze zijn als het ware jouw visitekaartje net zoals het gezicht, dit zien mensen als eerst! Bij onze salon in Hoofddorp kunt u komen voor een manicure. Wij bieden verschillende behandelingen aan waaruit u kunt kiezen. Wij hebben ook gellak! 

Basis Manicure

Hierbij zullen wij het volgende doen: nagels vijlen, nagelriemen naar achter halen, nagels opruwen en daarna polijsten. Nagelomgeving verzorgen, tot slot Trind Nail Repair op de nagels lakken en u kunt eventueel een kleur kiezen.

Shellac

Bij onze salon kunt u ook terecht voor Shellac: gellak. Het voordeel van gellak zijn: de nagels zijn direct droog na het lakken omdat ze in een UV-lamp gaan. Daarnaast blijft de lak langer mooi zitten hierdoor kun je langer genieten van mooie gelakte nagels! 

 

Manicure en pedicure behandelingen kunnen niet online worden ingeboekt. Je kunt alleen een afspraak maken door te bellen!

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Robijnlaan 11
2132 WX Hoofddorp

Lees hier wat onze tevreden
klanten zeggen over Strak Institute

 • Karin

  Ik kom al heel wat jaartjes bij Kim en dat is niet zomaar. Kim is professioneel en heeft alle aandacht voor de klant.

  Karin
  20.07.2018
 • Linda

  Kim is heel professioneel en de lpg behandelingen zijn zeer prettig. Haar lpg behandelingen dragen voor mij bij aan minder vocht in mijn benen en minder pijn door de lipoedeem! Dit zorgt er weer voor dat ik energieker en mobieler ben.

  Linda
  18.09.2018
 • Pascalle

  Kim werkt met passie en dat zie je in alles terug. Ze weet waar ze mee bezig is en ik waardeer haar persoonlijke aanpak enorm. Ze denkt echt met je mee om samen de beste resultaten te behalen. Ik kom heel graag bij Kim!

  Pascalle
  25.09.2018
 • ST

  Kim heeft het nieuwste LPG apparaat dat er momenteel is op de markt. Ik heb een liposuctie gedaan over een heel groot deel van mijn lichaam en heb mij laten voor – en na behandelen met endermologie. het resultaat is geweldig en ik zou het iedereen aanraden. endermologie is sowieso heel goed voor je bloedsomloop ,zeker als je een zittend beroep hebt zoals ik. Ik ben heel tevreden met Kim haar dienstverlening en ze is ook nog een gezellige babbel.

  ST
  27.09.2018
 • Joyce den Horde

  Ik heb in een maand twee x per week een LPG behandeling gehad! Wauw wat een verandering, naast het feit dat mijn benen aanzienelijk slanker en strakker zijn heb ik ook veel minder last van moeie benen na mijn werk (horeca). Het is het geld dubbel en dwars waard!! Wat een verschil ben er echt heel blij mee.

  Joyce den Horde
  21.02.2019

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM
ezgif.com-resize