OXYjet

Strakke huid?

De behandeling OXYjet, ook wel facelift zonder naalden genoemd, of zuurstofbehandeling, maakt gebruik van een techniek waarbij zowel pure zuurstof als huid eigen werkstoffen in de huid worden toe gebracht.

Naarmate wij ouder worden vermindert het vermogen van de huid om zuurstof op te nemen, waardoor het verouderingsproces geactiveerd wordt. Invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling, stress, roken, verkeerde voeding en erfelijke factoren verergeren dit proces. Door pure zuurstof in combinatie met huid eigen werkstoffen (hyaluronzuur, phytohormonen en vitaminen) van buitenaf toe te voegen kan verjonging en verbetering van de huid bereikt worden.

 

"Producten worden dieper opgenomen in de huid!"

 

OXYjet wordt vooral toegepast op het gezicht. Dit kan in combinatie gaan met een gezichtsbehandeling of gewoon alleen de OXYjet behandeling. Bij deze behandeling sluizen wij huidverbeterende producten het gezicht in. Omdat de producten dieper worden opgenomen in de huid zullen de resultaten groter zijn dan wanneer je een crème op je gezicht zou smeren. De huid is best moeilijk te door dringen en daarom worden er door dit soort manieren (zoals de zuurstofbehandeling) mogelijkheden gezocht om toch in de diepste huidlaag te kunnen komen. Hier zijn de 'levende' cellen aan het werk. De buitenste huidlaag bevat vaak een flinterdunne laag met dode huidcellen. Wanneer er op de bovenste huidlaag zal worden gewerkt zal het effect minimaal zijn. Vandaar dat we dieper in de huid werken met de zuurstofbehandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Bij beginnende rimpelvorming adviseren wij drie behandelingen in twee weken. Bij sterkere rimpelvorming adviseren wij vijf behandelingen in twee weken. Wij zullen jou een advies geven op basis van de analyse die wij zullen doen op de huid. Dit zal altijd een persoonlijk advies zijn, geen enkele huid is hetzelfde.

Wanneer is OXYjet wat voor jou?

Als een face-lift voor jou een stap te ver is dan is de OXYjet de oplossing! Er wordt namelijk GEEN gebruik gemaakt van naalden. De behandeling is pijnvrij, veilig en belangrijker nog effectief. Hierbij kunnen wij toevoegen dat wanneer je snel resultaat wilt zien OXYjet echt wat voor jou is!

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Robijnlaan 11
2132 WX Hoofddorp

Lees hier wat onze tevreden
klanten zeggen over Strak Institute

 • Karin

  Ik kom al heel wat jaartjes bij Kim en dat is niet zomaar. Kim is professioneel en heeft alle aandacht voor de klant.

  Karin
  20.07.2018
 • Linda

  Kim is heel professioneel en de lpg behandelingen zijn zeer prettig. Haar lpg behandelingen dragen voor mij bij aan minder vocht in mijn benen en minder pijn door de lipoedeem! Dit zorgt er weer voor dat ik energieker en mobieler ben.

  Linda
  18.09.2018
 • Pascalle

  Kim werkt met passie en dat zie je in alles terug. Ze weet waar ze mee bezig is en ik waardeer haar persoonlijke aanpak enorm. Ze denkt echt met je mee om samen de beste resultaten te behalen. Ik kom heel graag bij Kim!

  Pascalle
  25.09.2018
 • ST

  Kim heeft het nieuwste LPG apparaat dat er momenteel is op de markt. Ik heb een liposuctie gedaan over een heel groot deel van mijn lichaam en heb mij laten voor – en na behandelen met endermologie. het resultaat is geweldig en ik zou het iedereen aanraden. endermologie is sowieso heel goed voor je bloedsomloop ,zeker als je een zittend beroep hebt zoals ik. Ik ben heel tevreden met Kim haar dienstverlening en ze is ook nog een gezellige babbel.

  ST
  27.09.2018
 • Joyce den Horde

  Ik heb in een maand twee x per week een LPG behandeling gehad! Wauw wat een verandering, naast het feit dat mijn benen aanzienelijk slanker en strakker zijn heb ik ook veel minder last van moeie benen na mijn werk (horeca). Het is het geld dubbel en dwars waard!! Wat een verschil ben er echt heel blij mee.

  Joyce den Horde
  21.02.2019

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM
ezgif.com-resize