Pedicure

Strakke voeten?

Voeten zijn meestal de ondergeschoven kindjes. Terwijl ze veel te verduren hebben. We staan, lopen de gehele dag. Dus ze mogen best verwend worden. Dit kan bij Strak Institute in Hoofddorp. Wij zijn pedicure-specialist en helpen u graag af van u voetproblemen. Voor de pedicures hebben wij verschillende behandelingen waar u uit kunt kiezen:

Mini - Pedicure

Onder deze behandeling valt het volgende: likdoorn verwijderen, ingegroeide teennagel behandelen en teennagels knippen. U kunt deze behandeling zien als een soort herstel behandeling voor de voeten die u nodig heeft om weer pijnvrij te kunnen zijn. Voor meer ontspanning kijk eens naar de basis pedicure.

Basis Pedicure

Onder deze behandeling valt het volgende nagels knippen, nagelfrezen, nagel omgeving verzorgen en eelt verwijderen. Eventueel een likdoorn verwijderen of een ingegroeide teennagel behandelen als dat nodig is. Tot slot worden de voeten ingesmeerd met hydraterende crème, plus worden de voeten heerlijk gemasseerd.

 

Manicure en pedicure behandelingen kunnen niet online worden ingeboekt. Je kunt alleen een afspraak maken door te bellen!

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Robijnlaan 11
2132 WX Hoofddorp

Lees hier wat onze tevreden
klanten zeggen over Strak Institute

 • Karin

  Ik kom al heel wat jaartjes bij Kim en dat is niet zomaar. Kim is professioneel en heeft alle aandacht voor de klant.

  Karin
  20.07.2018
 • Linda

  Kim is heel professioneel en de lpg behandelingen zijn zeer prettig. Haar lpg behandelingen dragen voor mij bij aan minder vocht in mijn benen en minder pijn door de lipoedeem! Dit zorgt er weer voor dat ik energieker en mobieler ben.

  Linda
  18.09.2018
 • Pascalle

  Kim werkt met passie en dat zie je in alles terug. Ze weet waar ze mee bezig is en ik waardeer haar persoonlijke aanpak enorm. Ze denkt echt met je mee om samen de beste resultaten te behalen. Ik kom heel graag bij Kim!

  Pascalle
  25.09.2018
 • ST

  Kim heeft het nieuwste LPG apparaat dat er momenteel is op de markt. Ik heb een liposuctie gedaan over een heel groot deel van mijn lichaam en heb mij laten voor – en na behandelen met endermologie. het resultaat is geweldig en ik zou het iedereen aanraden. endermologie is sowieso heel goed voor je bloedsomloop ,zeker als je een zittend beroep hebt zoals ik. Ik ben heel tevreden met Kim haar dienstverlening en ze is ook nog een gezellige babbel.

  ST
  27.09.2018
 • Joyce den Horde

  Ik heb in een maand twee x per week een LPG behandeling gehad! Wauw wat een verandering, naast het feit dat mijn benen aanzienelijk slanker en strakker zijn heb ik ook veel minder last van moeie benen na mijn werk (horeca). Het is het geld dubbel en dwars waard!! Wat een verschil ben er echt heel blij mee.

  Joyce den Horde
  21.02.2019

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM
ezgif.com-resize