Dé sportschool voor de huid!

Door deze behandeling wordt jouw huid actief aan het werk gezet met de high impact full face work-outs. Deze work-outs pakken niet alleen de huid, maar ook de onderliggende spieren en aanhechtingen aan. Dit doen we onze eigen, unieke manuele lifting & sculpting technieken. Daarnaast wordt de huid tijdens de work-out voorzien van de juiste energie en voedingsstoffen.

Wat zijn de resultaten?

De resultaten zijn celvernieuwing, een verhoogde aanmaak van o.a. collageen, elastine en reticuline. Dit zorgt voor meer volume, verstrakking van de contouren en een liftende, verstevigende werking van binnenuit.

Onderstaand is een foto voor de behandeling (links) en direct na de behandeling (rechts).

De work-out van 45 minuten ziet er zo uit: 

  • Warming-up: is gericht op het opwarmen van de gezichtsspieren en het stimuleren van de doorbloeding, waardoor de daaropvolgende high impact work-out extra effectief is. We werken hierbij zowel manueel als met de SKNball.
  • High impact work-out: intensieve grepen worden afgewisseld met gezichtscardio om zowel bindweefsel, spieren én aanhechtingen te stimuleren. De work-out concentreert zich op het liften van de huid, het sculpten van de contouren en het verminderen van rimpels en lijntjes.
  • Cool down: in deze fase wordt de huid weer tot rust gebracht. Tijdens de Cool Down worden verschillende afvoerende en ontspannende grepen afgewisseld met de SKNball. De Cool Down zorgt ervoor dat losgekomen afvalstoffen richting de lymfen afgevoerd worden. Dit is het moment dat je geheel tot rust kunt komen.

Wij adviseren deze behandeling altijd in een kuur verband.

Bekijk hier de prijzen.

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Jacobus Spijkerdreef 266
2132 PZ Hoofddorp
 

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM