Tijd voor een strakkere huid?

De medische micro-needling behandeling met de SkinPen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren, ook wel collageeninductie therapie genoemd. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld.

Voor welke huidproblemen is de SkinPen?

 • Huidveroudering en huidverslapping;
 • Fijne lijntjes
 • Grove poriën en grove huidstructuur
 • (Acne) Littekens
 • Pigmentatie problemen
 • Algehele huidverbetering
 • De SkinPen is ook mogelijk op delen van het lichaam.

De huid wordt eerst gereinigd en ontsmet voor er met de SkinPen wordt gewerkt. De SkinFuse Lift HG gel wordt aangebracht vervolgens wordt de behandeling gestart. Met de SkinPen wordt, door middel van steriele naaldjes, die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt.

       

Het resultaat is een stevigere en vollere huid en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender. De aanmaak van collageen is wel een langdurig proces en het is bewezen dat gedurende maanden na de laatste behandeling de resultaten nog steeds toenemen!

Wij adviseren om minimaal een kuur af te nemen van 3 behandelingen waarbij je om de 4 weken komt.

 

Huidreacties na de behandeling:

 • Direct na de behandeling zal uw huid er rood uitzien. Dit kan een dag aanhouden. Waar plaatselijk intensiever is behandeld, kunnen er kleine korstjes ontstaan.
 • Jeuk is een veelvoorkomende uiting van de behandeling en is een teken dat de huid aan het herstellen is. Krab niet aan de behandelde huid.
 • De SkinPen behandeling kan de huid laten schilferen, dit ontstaat meestal na twee dagen en verdwijnt binnen enkele dagen. Dit is een positief effect omdat er versneld nieuwe huidcellen worden aangemaakt in de huid.
 • In zeldzame gevallen kunnen er hyper– of hypo pigmentatie of blaasjes optreden. Dit is meestal een tijdelijk effect en verdwijnt op den duur.
 • Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken / maanden. De uitwerking in de huid heeft zijn tijd nodig en is een continu proces. Het volgen van een kuur is aan te bevelen (3-6 behandelingen).

 

 

Aandachtspunten voor  de behandeling:

 • De eerste 24 uur na de behandeling breng je de HG Lift (witte tube) aan, 2-4 maal daags. Dit zorgt ervoor dat het huidherstel optimaal kan plaatsvinden.
 • De eerste 24 uur na de behandeling breng je geen andere producten op de huid aan, ook geen zonproduct en make-up.
 • Na 24 uur mag je de huid reinigen met een milde cleanser en breng je de RESCUE balm (witte tube met blauwe streep) aan op de behandelde huid. De RESCUE smeert u 2-4 maal daags.
 • Na 24 uur mag je ook weer een zonproduct (minimaal factor 30) en make-up aanbrengen. Let erop dat u het zonproduct herhaaldelijk aanbrengt (elke 2 uur).
 • Voorkom heet douchen, sauna, intensief sporten, zwemmen en baden gedurende de eerste 72 uur na de behandeling.
 • Na 5-7 dagen mag je weer overgaan op uw gebruikelijke huidverzorging.
 • Voorkom zoveel mogelijk direct fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Gebruik herhaaldelijk een zonnebrandcrème met minimaal SPF30.

Contra-indicaties

Zwangerschap, Zonverbranding / dermatitis, Infecties / actieve herpes simplex, Tijdens gebruik van hydro-cortisonen / roaccutane, Huidkanker, Tijdens medische behandelingen zoals chemotherapie, Open wonden (plaatselijk), Verheven moedervlekken (plaatselijk), Wratjes, Eczeem, Actieve acne, Auto-immuunziekten

Let op: dit moet je doen vóór je behandeling: 

 • Stop 3 dagen voorafgaand aan de SkinPen behandeling het gebruik van
  huidverzorgingsproducten met actieve ingrediënten. Voorbeelden hiervan zijn retinol, arbutine, glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Wil je precies weten welke ingrediënten dit zijn? Neem dan even contact met ons op!
 • Houd er rekening mee dat je direct na de behandeling niet beschermt bent tegen de zon. Je kunt een pet / hoed en zonnebril dragen om uw gezicht te beschermen na de behandeling. Kom bij voorkeur met de auto naar de afspraak.
 • Met de SkinPen kan de behandelaar tot dicht bij de ogen behandelen. Zorg ervoor dat je geen (oog)make-up draagt als je naar de afspraak komt.
 • Indien je bekend bent met het herpes virus (koortslip en/of krentenbaard), meld dit dan voorafgaand aan de behandeling.

Bekijk hier de prijzen.

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Jacobus Spijkerdreef 266
2132 PZ Hoofddorp
 

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM

@strakinstitute
 • Wil je die 𝗺𝗼𝗺𝗺𝘆 𝗯𝗲𝗹𝗹𝘆 aanpakken na je bevalling? Dan is LPG endermologie wat voor jou! 🤰💪 Met Endermologie® krijg je op een natuurlijke, pijnvrije manier je pre-zwangerschapsfiguur terug. De speciale behandelkop stimuleert de natuurlijke vetverbranding, vermindert vetcellen (zelfs de hardnekkige) en verstevigt de huid.

Cellulite wordt gladgestreken en huidverslapping wordt verminderd, dankzij de stimulatie van de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Om maximaal resultaat te behalen, adviseren wij twee stabiele cycli na terugkeer van de menstruatie en het afbouwen van de borstvoeding. 𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗼𝗻𝘀 𝗼𝗽! 💬 #MommyBelly #LPGendermologie #PostpartumCare #StrakInstitute
 • In de spotlight: de kracht van 𝗔𝗹𝗽𝗵𝗮-𝗛! 🌿 Laat je huid stralen met onze hoogwaardige producten. Of je nu op zoek bent naar een stralende teint, een gladdere textuur of een gehydrateerde huid, Alpha-H heeft het allemaal. 𝗪𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲𝗻 𝗴𝗮 𝗷𝗶𝗷 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗲𝗿𝗲𝗻? ✨ #AlphaH #Huidverzorging #StralendeHuid
 • Ontmoet het 𝗗𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗧𝗲𝗮𝗺 van Strak Institute! Onze toegewijde experts staan klaar om jou te helpen stralen. Wanneer staat jouw volgende afspraak gepland? 💫 #StrakInstitute #DreamTeam #Huidexperts #StralendeHuid
 • 🍑 𝗪𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗸𝗸𝗲 𝗲𝗻 𝗴𝗹𝗮𝗱𝗱𝗲 𝗯𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻? Ontdek Endermologie®! Deze niet-invasieve behandeling pakt cellulite effectief aan en verstevigt de huid op natuurlijke wijze. Laat je billen weer stralen met Endermologie® bij Strak Institute! 

Boek nu 10 behandelingen 𝗟𝗣𝗚-𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿𝗺𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲 40 minuten en ontvang 1 behandeling GRATIS!

Afspraak maken? Dat kan via onze website: @strakinstitute (www.strakinstitute.nl) #Endermologie #StrakkeBillen #CelluliteBehandeling #StrakInstitute
 • Een STRAKKE review delen wij vandaag met jou!🖤✨ #trots #strakinstitute #hoofddorp
 • Ontdek de magie van 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗣𝗲𝗻 𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝗻𝗲𝗲𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴! Elke sessie activeert je huid direct, maar de echte transformatie vergt geduld. 🕒 Huidverbetering is een proces dat tijd nodig heeft, maar het resultaat is het wachten waard! Voor een stralende huid, volg een behandelingskuur van 3-6 sessies! 

Bekijk de resultaten van de behandeling, direct ná de behandeling.
#SkinPen #Microneedling #StrakInstitute #Huidverjonging
Wil je die 𝗺𝗼𝗺𝗺𝘆 𝗯𝗲𝗹𝗹𝘆 aanpakken na je bevalling? Dan is LPG endermologie wat voor jou! 🤰💪 Met Endermologie® krijg je op een natuurlijke, pijnvrije manier je pre-zwangerschapsfiguur terug. De speciale behandelkop stimuleert de natuurlijke vetverbranding, vermindert vetcellen (zelfs de hardnekkige) en verstevigt de huid.

Cellulite wordt gladgestreken en huidverslapping wordt verminderd, dankzij de stimulatie van de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Om maximaal resultaat te behalen, adviseren wij twee stabiele cycli na terugkeer van de menstruatie en het afbouwen van de borstvoeding. 𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗼𝗻𝘀 𝗼𝗽! 💬 #MommyBelly #LPGendermologie #PostpartumCare #StrakInstitute
Wil je die 𝗺𝗼𝗺𝗺𝘆 𝗯𝗲𝗹𝗹𝘆 aanpakken na je bevalling? Dan is LPG endermologie wat voor jou! 🤰💪 Met Endermologie® krijg je op een natuurlijke, pijnvrije manier je pre-zwangerschapsfiguur terug. De speciale behandelkop stimuleert de natuurlijke vetverbranding, vermindert vetcellen (zelfs de hardnekkige) en verstevigt de huid. Cellulite wordt gladgestreken en huidverslapping wordt verminderd, dankzij de stimulatie van de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Om maximaal resultaat te behalen, adviseren wij twee stabiele cycli na terugkeer van de menstruatie en het afbouwen van de borstvoeding. 𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗼𝗻𝘀 𝗼𝗽! 💬 #MommyBelly #LPGendermologie #PostpartumCare #StrakInstitute
1 dag ago
View on Instagram |
1/6
In de spotlight: de kracht van 𝗔𝗹𝗽𝗵𝗮-𝗛! 🌿 Laat je huid stralen met onze hoogwaardige producten. Of je nu op zoek bent naar een stralende teint, een gladdere textuur of een gehydrateerde huid, Alpha-H heeft het allemaal. 𝗪𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲𝗻 𝗴𝗮 𝗷𝗶𝗷 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗲𝗿𝗲𝗻? ✨ #AlphaH #Huidverzorging #StralendeHuid
In de spotlight: de kracht van 𝗔𝗹𝗽𝗵𝗮-𝗛! 🌿 Laat je huid stralen met onze hoogwaardige producten. Of je nu op zoek bent naar een stralende teint, een gladdere textuur of een gehydrateerde huid, Alpha-H heeft het allemaal. 𝗪𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗲𝗻 𝗴𝗮 𝗷𝗶𝗷 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗲𝗿𝗲𝗻? ✨ #AlphaH #Huidverzorging #StralendeHuid
3 dagen ago
View on Instagram |
2/6
Ontmoet het 𝗗𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗧𝗲𝗮𝗺 van Strak Institute! Onze toegewijde experts staan klaar om jou te helpen stralen. Wanneer staat jouw volgende afspraak gepland? 💫 #StrakInstitute #DreamTeam #Huidexperts #StralendeHuid
Ontmoet het 𝗗𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗧𝗲𝗮𝗺 van Strak Institute! Onze toegewijde experts staan klaar om jou te helpen stralen. Wanneer staat jouw volgende afspraak gepland? 💫 #StrakInstitute #DreamTeam #Huidexperts #StralendeHuid
6 dagen ago
View on Instagram |
3/6
🍑 𝗪𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗸𝗸𝗲 𝗲𝗻 𝗴𝗹𝗮𝗱𝗱𝗲 𝗯𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻? Ontdek Endermologie®! Deze niet-invasieve behandeling pakt cellulite effectief aan en verstevigt de huid op natuurlijke wijze. Laat je billen weer stralen met Endermologie® bij Strak Institute! Boek nu 10 behandelingen 𝗟𝗣𝗚-𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿𝗺𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲 40 minuten en ontvang 1 behandeling GRATIS! Afspraak maken? Dat kan via onze website: @strakinstitute (www.strakinstitute.nl) #Endermologie #StrakkeBillen #CelluliteBehandeling #StrakInstitute
1 week ago
View on Instagram |
4/6
Een STRAKKE review delen wij vandaag met jou!🖤✨ #trots #strakinstitute #hoofddorp
Een STRAKKE review delen wij vandaag met jou!🖤✨ #trots #strakinstitute #hoofddorp
1 week ago
View on Instagram |
5/6
Ontdek de magie van 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗣𝗲𝗻 𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝗻𝗲𝗲𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴! Elke sessie activeert je huid direct, maar de echte transformatie vergt geduld. 🕒 Huidverbetering is een proces dat tijd nodig heeft, maar het resultaat is het wachten waard! Voor een stralende huid, volg een behandelingskuur van 3-6 sessies! 

Bekijk de resultaten van de behandeling, direct ná de behandeling.
#SkinPen #Microneedling #StrakInstitute #Huidverjonging
Ontdek de magie van 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗣𝗲𝗻 𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝗻𝗲𝗲𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴! Elke sessie activeert je huid direct, maar de echte transformatie vergt geduld. 🕒 Huidverbetering is een proces dat tijd nodig heeft, maar het resultaat is het wachten waard! Voor een stralende huid, volg een behandelingskuur van 3-6 sessies! Bekijk de resultaten van de behandeling, direct ná de behandeling. #SkinPen #Microneedling #StrakInstitute #Huidverjonging
2 weken ago
View on Instagram |
6/6