Tijd voor een strakkere huid?

De medische micro-needling behandeling met de SkinPen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren, ook wel collageeninductie therapie genoemd. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld.

Voor welke huidproblemen is de SkinPen?

 • Huidveroudering en huidverslapping;
 • Fijne lijntjes
 • Grove poriën en grove huidstructuur
 • (Acne) Littekens
 • Pigmentatie problemen
 • Algehele huidverbetering
 • De SkinPen is ook mogelijk op delen van het lichaam.

De huid wordt eerst gereinigd en ontsmet voor er met de SkinPen wordt gewerkt. De SkinFuse Lift HG gel wordt aangebracht vervolgens wordt de behandeling gestart. Met de SkinPen wordt, door middel van steriele naaldjes, die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt.

       

Het resultaat is een stevigere en vollere huid en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender. De aanmaak van collageen is wel een langdurig proces en het is bewezen dat gedurende maanden na de laatste behandeling de resultaten nog steeds toenemen!

Wij adviseren om minimaal een kuur af te nemen van 3 behandelingen waarbij je om de 4 weken komt.

 

Huidreacties na de behandeling:

 • Direct na de behandeling zal uw huid er rood uitzien. Dit kan een dag aanhouden. Waar plaatselijk intensiever is behandeld, kunnen er kleine korstjes ontstaan.
 • Jeuk is een veelvoorkomende uiting van de behandeling en is een teken dat de huid aan het herstellen is. Krab niet aan de behandelde huid.
 • De SkinPen behandeling kan de huid laten schilferen, dit ontstaat meestal na twee dagen en verdwijnt binnen enkele dagen. Dit is een positief effect omdat er versneld nieuwe huidcellen worden aangemaakt in de huid.
 • In zeldzame gevallen kunnen er hyper– of hypo pigmentatie of blaasjes optreden. Dit is meestal een tijdelijk effect en verdwijnt op den duur.
 • Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken / maanden. De uitwerking in de huid heeft zijn tijd nodig en is een continu proces. Het volgen van een kuur is aan te bevelen (3-6 behandelingen).

Onderstaande foto is een voor en na, direct na de behandeling

Aandachtspunten voor  de behandeling:

 • De eerste 24 uur na de behandeling breng je de HG Lift (witte tube) aan, 2-4 maal daags. Dit zorgt ervoor dat het huidherstel optimaal kan plaatsvinden.
 • De eerste 24 uur na de behandeling breng je geen andere producten op de huid aan, ook geen zonproduct en make-up.
 • Na 24 uur mag je de huid reinigen met een milde cleanser en breng je de RESCUE balm (witte tube met blauwe streep) aan op de behandelde huid. De RESCUE smeert u 2-4 maal daags.
 • Na 24 uur mag je ook weer een zonproduct (minimaal factor 30) en make-up aanbrengen. Let erop dat u het zonproduct herhaaldelijk aanbrengt (elke 2 uur).
 • Voorkom heet douchen, sauna, intensief sporten, zwemmen en baden gedurende de eerste 72 uur na de behandeling.
 • Na 5-7 dagen mag je weer overgaan op uw gebruikelijke huidverzorging.
 • Voorkom zoveel mogelijk direct fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Gebruik herhaaldelijk een zonnebrandcrème met minimaal SPF30.

Contra-indicaties

Zwangerschap, Zonverbranding / dermatitis, Infecties / actieve herpes simplex, Tijdens gebruik van hydro-cortisonen / roaccutane, Huidkanker, Tijdens medische behandelingen zoals chemotherapie, Open wonden (plaatselijk), Verheven moedervlekken (plaatselijk), Wratjes, Eczeem, Actieve acne, Auto-immuunziekten

Let op: dit moet je doen vóór je behandeling: 

 • Stop 3 dagen voorafgaand aan de SkinPen behandeling het gebruik van
  huidverzorgingsproducten met actieve ingrediënten. Voorbeelden hiervan zijn retinol, arbutine, glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Wil je precies weten welke ingrediënten dit zijn? Neem dan even contact met ons op!
 • Houd er rekening mee dat je direct na de behandeling niet beschermt bent tegen de zon. Je kunt een pet / hoed en zonnebril dragen om uw gezicht te beschermen na de behandeling. Kom bij voorkeur met de auto naar de afspraak.
 • Met de SkinPen kan de behandelaar tot dicht bij de ogen behandelen. Zorg ervoor dat je geen (oog)make-up draagt als je naar de afspraak komt.
 • Indien je bekend bent met het herpes virus (koortslip en/of krentenbaard), meld dit dan voorafgaand aan de behandeling.

Bekijk hier de prijzen.

Neem contact met ons op of

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!
hairdresser mapmarkericon

Adres

Jacobus Spijkerdreef 266
2132 PZ Hoofddorp
 

Volg ons

op social media!


Ons laatste nieuws, acties, voor en na foto's en leuke weetjes delen wij altijd op onze social media! Volg ons!


FACEBOOK INSTAGRAM

@strakinstitute
 • 𝗪𝗲𝗻𝗸𝗶𝗲𝘀 𝗼𝗻 𝗙𝗹𝗲𝗲𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗙𝗲𝗲𝘀𝘁𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻! ✨ Zorg dat jouw wenkbrauwen perfect zitten tijdens de feestdagen bij Strak Institute. 

Heb je al een afspraak staan voor een gezichtsbehandeling? Voeg het dan toe aan jouw behandeling! Maak snel een afspraak, in de maand december lopen we namelijk snel vol. @strakinstitute (www.strakinstitute.nl) #strakinstitute #wenkiesonfleek #feestdagenglam #beautytreatment #afspraakmaken #fullybooked #facial #upgrade
 • Vorige week op de LPG workshop in Breda! 💪🏻 #LPG #endermologie #breda #training
 • 𝗢𝗽 𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 𝗰𝗮𝗱𝗲𝗮𝘂 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳? 𝗘𝗲𝗻 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿𝗲 𝗵𝘂𝗶𝗱?!🧡

Alleen in de maand december krijg jij bij aankoop van 10 LPG-Face behandelingen (30min) hier eentje EXTRA cadeau! Dus geen 10 maar 11 LPG behandelingen!🥳

LPG is een veilige wijze van anti-aging die van binnenuit werkt. De huid wordt zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht.

Afspraak maken? Dat kan via onze website: @strakinstitute (www.strakinstitute.nl) #lpgface #strak #strakkehuid #strakinstitute #hoofddorp #beauty #rimpels #kraaienpootjes #lpgendermologie #strakker #lpgnederland #lpg #endermologie #strakkerehuid #strakker
 • Geef je huid de 'me-time' die het verdient, en zie hoe het straalt van gezondheid en vitaliteit.

𝑲𝒍𝒂𝒂𝒓 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒖𝒍𝒕𝒊𝒆𝒎𝒆 𝒐𝒏𝒕𝒔𝒑𝒂𝒏𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒆𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒈𝒍𝒐𝒘𝒚 𝒔𝒌𝒊𝒏?😇
Absolution facial 90 minuten nu € 77,00 (normaal € 99,00)!
Alleen geldig in de maand dec

Maak jouw afspraak via onze website: @strakinstitute (www.strakinstitute.nl). Neem dan ook even een kijkje op onze website! #absolution #strakinstitute #strakkehuid #facial #quote #absolution #ultiemeontspanning
 • De december maand gaat bijna beginnen...😇 Dat betekent weer oneindig veel cadeaus verzamelen voor familie en vrienden. Maar wat nou als wij jou vertellen dat wij een leuke cadeautip hebben...😙 Koop een cadeaubon van Strak Institute en laat jouw geliefde zelf kiezen! Wij pakken de cadeaubon leuk voor je in inclusief een aantal samples! Bestellen kan door ons een berichtje te sturen, of door even langs te komen: @strakinstitute
 • Een STRAKKE review delen wij vandaag met jou!🖤✨ #trots #strakinstitute #hoofddorp
𝗪𝗲𝗻𝗸𝗶𝗲𝘀 𝗼𝗻 𝗙𝗹𝗲𝗲𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗙𝗲𝗲𝘀𝘁𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻! ✨ Zorg dat jouw wenkbrauwen perfect zitten tijdens de feestdagen bij Strak Institute. 

Heb je al een afspraak staan voor een gezichtsbehandeling? Voeg het dan toe aan jouw behandeling! Maak snel een afspraak, in de maand december lopen we namelijk snel vol. @strakinstitute (www.strakinstitute.nl) #strakinstitute #wenkiesonfleek #feestdagenglam #beautytreatment #afspraakmaken #fullybooked #facial #upgrade
𝗪𝗲𝗻𝗸𝗶𝗲𝘀 𝗼𝗻 𝗙𝗹𝗲𝗲𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗙𝗲𝗲𝘀𝘁𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻! ✨ Zorg dat jouw wenkbrauwen perfect zitten tijdens de feestdagen bij Strak Institute. Heb je al een afspraak staan voor een gezichtsbehandeling? Voeg het dan toe aan jouw behandeling! Maak snel een afspraak, in de maand december lopen we namelijk snel vol. @strakinstitute (www.strakinstitute.nl) #strakinstitute #wenkiesonfleek #feestdagenglam #beautytreatment #afspraakmaken #fullybooked #facial #upgrade
3 dagen ago
View on Instagram |
1/6
Vorige week op de LPG workshop in Breda! 💪🏻 #LPG #endermologie #breda #training
5 dagen ago
View on Instagram |
2/6
𝗢𝗽 𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 𝗰𝗮𝗱𝗲𝗮𝘂 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳? 𝗘𝗲𝗻 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿𝗲 𝗵𝘂𝗶𝗱?!🧡 Alleen in de maand december krijg jij bij aankoop van 10 LPG-Face behandelingen (30min) hier eentje EXTRA cadeau! Dus geen 10 maar 11 LPG behandelingen!🥳 LPG is een veilige wijze van anti-aging die van binnenuit werkt. De huid wordt zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht. Afspraak maken? Dat kan via onze website: @strakinstitute (www.strakinstitute.nl) #lpgface #strak #strakkehuid #strakinstitute #hoofddorp #beauty #rimpels #kraaienpootjes #lpgendermologie #strakker #lpgnederland #lpg #endermologie #strakkerehuid #strakker
7 dagen ago
View on Instagram |
3/6
Geef je huid de 'me-time' die het verdient, en zie hoe het straalt van gezondheid en vitaliteit.

𝑲𝒍𝒂𝒂𝒓 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒖𝒍𝒕𝒊𝒆𝒎𝒆 𝒐𝒏𝒕𝒔𝒑𝒂𝒏𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒆𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒈𝒍𝒐𝒘𝒚 𝒔𝒌𝒊𝒏?😇
Absolution facial 90 minuten nu € 77,00 (normaal € 99,00)!
Alleen geldig in de maand dec

Maak jouw afspraak via onze website: @strakinstitute (www.strakinstitute.nl). Neem dan ook even een kijkje op onze website! #absolution #strakinstitute #strakkehuid #facial #quote #absolution #ultiemeontspanning
Geef je huid de 'me-time' die het verdient, en zie hoe het straalt van gezondheid en vitaliteit. 𝑲𝒍𝒂𝒂𝒓 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒖𝒍𝒕𝒊𝒆𝒎𝒆 𝒐𝒏𝒕𝒔𝒑𝒂𝒏𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒆𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒈𝒍𝒐𝒘𝒚 𝒔𝒌𝒊𝒏?😇 Absolution facial 90 minuten nu € 77,00 (normaal € 99,00)! Alleen geldig in de maand dec Maak jouw afspraak via onze website: @strakinstitute (www.strakinstitute.nl). Neem dan ook even een kijkje op onze website! #absolution #strakinstitute #strakkehuid #facial #quote #absolution #ultiemeontspanning
1 week ago
View on Instagram |
4/6
De december maand gaat bijna beginnen...😇 Dat betekent weer oneindig veel cadeaus verzamelen voor familie en vrienden. Maar wat nou als wij jou vertellen dat wij een leuke cadeautip hebben...😙 Koop een cadeaubon van Strak Institute en laat jouw geliefde zelf kiezen! Wij pakken de cadeaubon leuk voor je in inclusief een aantal samples! Bestellen kan door ons een berichtje te sturen, of door even langs te komen: @strakinstitute
De december maand gaat bijna beginnen...😇 Dat betekent weer oneindig veel cadeaus verzamelen voor familie en vrienden. Maar wat nou als wij jou vertellen dat wij een leuke cadeautip hebben...😙 Koop een cadeaubon van Strak Institute en laat jouw geliefde zelf kiezen! Wij pakken de cadeaubon leuk voor je in inclusief een aantal samples! Bestellen kan door ons een berichtje te sturen, of door even langs te komen: @strakinstitute
2 weken ago
View on Instagram |
5/6
Een STRAKKE review delen wij vandaag met jou!🖤✨ #trots #strakinstitute #hoofddorp
Een STRAKKE review delen wij vandaag met jou!🖤✨ #trots #strakinstitute #hoofddorp
2 weken ago
View on Instagram |
6/6